Staffly sp. z o.o. realizuje projekt: „Przeprowadzenie prac B+R nad technologią matchmakingu pracy tymczasowej na podstawie czynników psychometrycznych” realizowany w ramach powierzenia grantu zgodnie z Projektem: „303 Innovation Fund”
Cel projektu: Opracowanie technologii, która umożliwi pogłębioną analizę i profilowanie użytkowników portalu na potrzeby lepszego dopasowania zleceń w celu zwiększenia efektywności wykonywanej przez nich pracy.
Dofinansowanie projektu grantowego: 800 000 PLN
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego i Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach Programu Inteligentny Rozwój.
W tym wpisie dowiesz się, na co według nas (i naszych Klientów!) powinieneś zwrócić uwagę, jeżeli podejmujesz pracę na hali produkcyjnej lub chcesz poprawić swoje umiejętności. Magazynier to z pozoru praca, którą każdy może wykonać bez większego przeszkolenia i z tzw. ,,ulicy”, warto jednak pamiętać o tych cechach w pracy na co dzień. W tekście poniżej prezentujemy najczęściej wskazywane odpowiedzi w ankiecie przeprowadzonej we współpracy z Klientami w Warszawie, którzy zatrudniają pracowników w magazynie.
Osoba wykonująca prace na magazynie ma na co dzień do czynienia z dużą liczbą osób. Odpowiednia komunikacja to podstawa dobrze wykonanego zadania i odpowiedzialnego rozdysponowania i zrozumienia obowiązków. Cały zespół pracuje na wspólny sukces, w związku z czym bardzo ważne jest to, aby pracownicy nie mieli problemu z porozumiewaniem się.
Niestety, ale wśród magazynierów w Warszawie wciąż zdarzają się przypadki oszustw i prób kradzieży. Firmy współpracujące ze Staffly mają wypracowane odpowiednie procesy, aby zapobiegać takim sytuacjom, w związku z czym szansa na ich wykrycie jest niezwykle wysoka.
Lenistwo i niedokładność to prawdziwe zmory brygadzistów na halach magazynowych, dlatego w momencie rozpoczęcia zmiany zadbaj o zaplanowanie przerw w pracy. Magazynier powinien przykładać się do swoich obowiązków i dbać o aktywne wykorzystywanie czasu w pracy.
Krótkie szkolenie przed rozpoczęciem pracy to nie koniec nauki – sumienny pracownik powinien codziennie wynosić z pracy nową wartość. Pomoże to w lepszym zrozumieniu procedur i zasad panujących w miejscu pracy, a także poprawi Twoją efektywność. No i – kto wie – może przełoży się na podwyżkę? 🙂
Więcej porad znajdziesz tutaj, a my zapraszamy również do zapoznania się z tekstem na temat cech idealnego kelnera – tutaj!